Mprofile - BE YOUR BRAND

Vi arbetar med nöjda kunder

MProfile har arbetat med varumärkesförstärkande produkter sedan 1920.
Merchandise, profilkläder, promotionprodukter, brand items, brand products, profilprodukter, employer branding, presentreklam - det finns många begrepp för att använda produkter i kommunikationen. Med MProfile som partner skapar vi koncept som både stärker era kundrelationer och ökar teamkänslan hos medarbetarna. Med rätt produkter som gör att ert varumärke ständigt är närvarande i ett växande mediabrus.

Vi har showroom och kontor i Göteborg och Stockholm.
Välkommen!

Full service koncept

Vårt första full service concept för promotionprodukter med konceptualisering, logistik och webshop lanserades redan 1996 för Volvo Lastvagnar. Vi älskar utveckling av merchandise för lojala fans till ert varumärke och produktprogram för medarbetare och kunder.

Vi har över 100 000 promotionprodukter i vårt bassortiment för omgående leverans för de flesta aktiviteter. Kampanjer, events, kick-off eller gåvor för det där särskilda tillfället, vi har den kunskap ni behöver. MProfile Premium inkluderar utvalda premiumvarumärken för tillfällen då bara det bästa är nog. Exempelvis hittar ni Replay, Skultuna, Orrefors, Revested och North Sails hos oss.

Sveriges självklara partner för produktmarknadsföring

Med 4:e generationen Zanders som huvudägare, nytt namn, bredare sortiment och flera nya medarbetare tar vi nu avstamp för nästa steg i vår utveckling. MProfile AB är sedan 2017 ett helägt dotterbolag till det digitala investmentbolaget Akashabrands Group AB med huvudkontor i Göteborg. Kom gärna förbi på en kopp i vårt nyinvigda showroom på Anders Perssonsgatan 12 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

VÅR STYRKA GENOM NEW WAVE

Vi ingår i New Wave Profile, Skandinaviens största kedja inom profilering och kan därmed ställa krav på våra leverantörer så att de följer så väl etik- som miljömål samt säkerställer logistik & leveranssäkerhet.

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Utöver vårt standardsortiment så har vi vår grund i skräddarsydd produktdesign och tillverkning. Redan i slutet på 1960-talet började vi sourca tillverkning direkt hos producenter i Asien. Idag har vi ett brett nät av tillverkare oavsett om det gäller konfektion, accessoarer, elektronik eller inredning.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss. Vi jobbar efter vår utarbetade koncept

Korta fakta

Bolagsnamn
Mprofile AB
Org.nummer
556047-3026
Telefon
+46 31-333 34 50
E-post
info@mprofile.se